Svetloba se kot medij za prenos sporočil uporablja že vrsto let. Za uspešno delovanje telefonije se uporablja visoke frekvence, optična vlakna. Tako svetloba kot nosilec informacije skrbi, da preko telefonskih aparatov, sporočilo sogovornika dejansko tudi dobimo. Končni uporabniki telefonske tehnologije ne raziskujemo, jo samo uporabljamo, ji zaupamo. 

Tehnologijo svetlobe kot nosilko različnih kvalitet sporočila, se uspešno uporablja tudi v slikarstvu. Od zavesti slikarja je odvisno, kakšno kvaliteto, kakšna sporočila prevaja in zapisuje v sliko. Slikarka Urška Lan  se je specializirala za prenos pozitivnih sporočil v slikarska dela, kar gledalcu prinaša sporočila - občutja sreče, miru, samozavesti, …  S svojimi deli aktivno soustvarja nov trend v slikarski umetnosti. 

Glede na svetovne trende, vstopajo na Zemljo višje frekvence in posledično se dviguje zavest. Začel vas je zanimati zdrav način življenja, vse bolj se zavedate, kakšna kvaliteta vas obdaja.  

Tudi potreba po pozitivni umetnosti je vsak dan večja. Saj vse, kar nas obdaja, nas soustvarja. Slikarka od leta 2007 ustvarja umetniška dela, ki vsebujejo poseben frekvenčni zapis – svetlobno sporočilo. To sporočilo seva v prostor in spreminja realnost lastnika. Glede na odzive s trga slike v ljudeh vzbujajo pozitivna čustvena stanja: nekatere pomirjajo, vlivajo zaupanje in občutek varnosti, spet druge vznemirjajo, vodijo v kreativno akcijo, ljudje ob njih čutijo odločnost in pogum.
  
Ko se obdate s takšnimi informacijami oz. spodbudami, dobite kvalitetnejši življenjski prostor. Znano je, da čustva po večini vodijo misli in s tem tudi dejanja. Uživajte ob ogledu slik in si ustvarite lepšo prihodnost.
Sun_of_art_-_Intro.html
E-mail us on info@sunofart.commailto:info@sunofart.comshapeimage_3_link_0